Mjesec borbe protiv ovisnosti u sklopu projekta ”Socijalne usluge po mjeri za žene, trudnice i majke ovisnice”

Mjesec borbe protiv ovisnosti u sklopu projekta ”Socijalne usluge po mjeri za žene, trudnice i majke ovisnice” (UP.02.2.2.06.0223.)

 

 

Jeste li znali da se od 15.11. di 15.12. svake godine obilježava Mjesec borbe protiv ovisnosti?

Svake godine brojne službe, udruge i pojedinci koji se bave ovom tematikom na različite načine obilježavaju ovaj mjesec. Tako se u ovom mjesecu može pronaći mnoštvo edukacija i usluga koje se nude kako korisnicima koji se nose s ovim problemom tako i stručnjacima koji rade s ovom korisničkom populacijom.

U sklopu projekta ‘’Socijalne usluge po mjeri za žene, trudnice I majke ovisnice’’ Dom za ovisnike nudi ženama koje se nose s problemom ovisnosti te njihovim obiteljima mogućnost uključivanja u individualni ili grupni rad radi prevladavanja poteškoća s kojima se nose.

Do sada je u projekt uključeno deset korisnica te devet članova njihovih obitelji. Za stručnjake prijavitelja i partnera, te za stručnjake drugih institucija, održana je edukacija radi jačanja vještina za rad s ovom populacijom.

Naši djelatnici također uspostavljaju suradnju s lokalnom zajednicom u županijama provedbe projekta te u suradnji s kolegama iz drugih ustanova šire vijest o mogućnosti uključivanja u projekt.

Ukoliko imate potrebu za uključivanjem u individualni ili grupni rad javite se na e-mail dina.drozdek@zajednica-susret.hr ili na broj telefona 016040198.

 

You may also like...

Popular Posts