Prva godina programa „Promijeni smjer“ uspješno završena

31.5.2024. završili smo s provedbom prve godine programa „Promijeni smjer“ koji financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.
Od 01.6.2024. do 31.12.2025. krećemo s drugom godinom provedbe programa.
Kroz program je u prvoj godini provedbe prošlo 129 korisnika, od toga 50 djece, 4 mladih i 75 odraslih osoba. Pruženo je 262 individualnih psihosocijalnih savjetovanja (djece i mlađih punoljetnika), od toga 75 za roditelje i članove obitelji.
U neurofeedback tretman uključilo se 17 korisnika s ukupno 156 tretmana.
Zadovoljstvo rezultatima provedbe programa utemeljeno je na činjenici da su zadani ciljevi programa prve godine premašeni stoga u drugoj godini provedbe uvodimo još jednog izvoditelja kojeg ćemo educirati za provedbu neurofeedback tretmana.
Ostvarili smo nove stručne suradnje, proširili mrežu potencijalnih suradnika, a zbog velikog interesa struke koja je potvrđena odazivom na stručni skup u lipnju ove godine (240 sudionika), planiramo organizirati novi stručni skup na temu rezultata i izazova neurofeedback metode s najmanje 200 sudionika.

Usluga NF tretmana dio je naših aktivnosti iz Programa “Promijeni smjer” koji provodimo u partnerstvu s Domom za ovisnike ZAJEDNICA SUSRET.
Program je usmjeren na djecu i mlađe punoljetne osobe koji imaju neki oblik poremećaja u ponašanju i članovima njihovih obitelji.

You may also like...

Popular Posts