Gostovanje u emisiji Novi valovi dobrote na Hrvatskom katoličkom radiju

Jučer, 25.04.2022. godine, na Hrvatskom katoličkom radiju u emisiji Novi valovi dobrote gostovala je Bernardica Juretić Rožman, ravnateljica Doma za ovisnike ZAJEDNICA SUSRET. Osim razgovora o samom osnutku Zajednice Susret i njezinim začecima, razgovarali su i o problemu resocijalizacije koja slijedi nakon završetka programa u terapijskoj zajednici. Upravo našim projektom „Povećanje dostupnosti izvaninstitucijskih socijalnih usluga za ovisnike“, UP.02.2.2.12.0006 koji provodi Dom za ovisnike ZAJEDNICA SUSRET u partnerstvu s Humanitarnom organizacijom “Zajednica Susret” nastoji se pomoći svima onima kojima je to potrebno u svrhu što bolje resocijalizacije i deinstitucionalizacije o kojem su razgovarali. Projektom je omogućen nastavak resocijalizacije u našem organiziranom stanovanju – stambenoj zajednici koja je otvorena u Kaštel Novom.
Podsjećamo, projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.
Hvala još jednom Hrvatskom katoličkom radiju na informiranju javnosti o našim aktivnostima, a više možete poslušati ovdje:

https://www.youtube.com/watch?v=CjXwtxECCfI

You may also like...

Popular Posts