Ljetne aktivnosti u sklopu projekta Socijalne usluge po mjeri za žene, trudnice i majke ovisnice

Ljeto je u punom zamahu, kreće se na godišnje odmore i na mali predah od posla. Unatoč tome, naši stručnjaci na projektu Socijalne usluge za žene, trudnice i majke ovisnice (UP.02.2.2.06.0223.) su i dalje tu za sva pitanja, razgovore i podršku našim korisnicama i njihovim obiteljima.

Projekt Socijalne usluge po mjeri za žene, trudnice i majke ovisnice predviđa uključivanje 15 žena koje se nose s problemom ovisnosti  i 20 članova njihovih obitelji u projektne aktivnosti.  Pomoć se pruža individualno ili grupno ovisno o potrebama korisnica i obitelji.

Do sada je u projekt uključeno šest korisnica s različitim životnim iskustvima i potrebama te tri člana obitelji. Održana je jedna edukacija za stručne djelatnike prijavitelja i partnera na projektu a u pripremi je i edukacija za stručne radnike institucija koje rade sa ženama, trudnicama i majkama ovisnicama.

Dom za ovisnike Zajednica Susret provodi EU projekt Socijalne usluge po mjeri za žene, trudnice i majke ovisnice (UP.02.2.2.06.0223.). Financiran je u potpunosti (100%) iz sredstava Europske unije, kroz Europski socijalni fond, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., u sklopu poziva ,,Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici- Faza I”, broj poziva: UP.02.2.2.06. Projekt se provodi u partnerstvu s Humanitarnom organizacijom Zajednica Susret.

Razdoblje provedbe projekta je 24 mjeseca, od 15.04.2020. do 15.04.2022. godine.

Ukoliko znate nekoga tko se nosi s tim problemom I treba podršku od strane stručnjaka možete nas kontaktirati na e-mail dina.drozdek@zajednica-susret.hr ili na broj telefona 01/6040198 kako bi saznali potrebne informacije.

You may also like...

Popular Posts